Friday, February 28, 2014

contoh surat lamaran kerja honorer di instansi pemerintahan

contoh surat lamaran kerja honorer di instansi pemerintahan Panaszok és vizsgálatok barátok azt kell mondanunk azoknak, akik közvetlenül szembesülnek a végrehajtás a employess regisztráció. Közben tudjuk tájékoztatni Önt , hogy olyan sokan, akik regisztráljon online ezt saat2 olyan nehéz bejutni az oldalon.

Reméljük, hogy ezek a korlátok lehet kezelni az érintett felek , így a barátaim , akik nem kívánnak regisztrálni az interneten , hogy a korlátok.

Egy dolog, meg kell emlékeztetni , hogy olyan körülmények között , mint például ez nem zárja ki a jelen lévő felek , hogy kihasználja az állami kihasználni . Ezért nem lehet megbízni , ha vannak olyanok , melyek egy ígéretet , vagy bármely, a regisztráció a köztisztviselő .

Ez jó, teljes cím, beleértve a telefonszámokat nem teszik közzé nyíltan ezen a fórumon , hogy ne a dolgok nem akarunk .

Ezúton vonatkozik a Miniszter törvény és az emberi jogok az Indonéz Köztársaság , hogy képes elfogadni engem jelölt Köztisztviselők ( CPNS ) területén az Indonéz Köztársaság .
Ellenértékeként a miniszter a jogi és emberi jogi minisztérium Ezúton csatolt bizonyos követelmények a következők szerint:
Másolata Utolsó High School Diploma 1.Foto legalizált
Tanúsítvány másolatát 2.Foto számítógép
3.Foto Copy ID : 1 lap
4.Foto Copy of Birth Certificate : 1 lap
Copy 5.Foto rendőrség tanúsítvány megjegyzések : 1lembar
6.Foto másolata Family kártya: 1 lap
Másolás 7.Foto sárga lap : 1 lap
8.Pas színes fényképek 3X4 : 2 db

Szóval, azt javaslom ezt a petíciót , hogy az igazságügy-miniszter és az emberi jogi minisztérium . Az Ön figyelmet szentelnek szeretném megköszönni Mr.

No comments:

Post a Comment