Monday, March 10, 2014

health benefits of lemon black tea

health benefits of lemon black tea A tea egy ital , ami annyira ismerős , és nagy a kereslet az ázsiai régióban , különösen Délkelet-Ázsiában . Indonéziában teázás történik minden nap , szemben az európai területén teázás többnyire csak akkor , ha van egy különleges ünnep , a tea számos előnye van, a tea egy egészséges ital , mert ez azt jelenti, nyilván nagyon jó a testnek .

Ez idő alatt sok ember gyakran használják a zöld tea, mint egy egészségügyi ital . Úgy tűnik, az eredmények alapján végzett szakértői , az előnyeit zöld tea egészségre zöld banyak.Teh antioxidánsokat tartalmaz, amelyek ellenállnak a méreg , hogy megy a testünket . A zöld tea is tartalmaz E-vitamin és C-vitamin előnyös , hogy erősítse az immunrendszert, az egészséges bőr, a haj és az egészséges .

A zöld tea tartalmaz polifenol vegyületek, amelyek nagyon sok a védő a rák ellen. A polifenolok vannak besorolva, nagyon erős antioxidáns . Ezek a vegyületek semlegesítik a szabad gyököket , hogy rákot okozhat.

A szabad gyökök képződnek természetesen magukat a szervezetben. Ezek a molekulák károsíthatják az emberi sejteket. Az emberek azt gyanítják, hogy ez az egyik oka a molekuláris rák, beleértve a különböző típusú egyéb betegségek , mint a szívbetegség és az öregedés.

Miwon Lemon Tea egy instant italpor , a keverék tea kivonat , citrom- és C-vitamin , amely növeli az állóképességet, anélkül, hogy elveszítené az állampolgári jogok a tea is.


Fresh Lemon Tea italok Miwon tele van a legjobb ízű tea keveréke a friss citrom és gazdag C-vitamin

Kell , hogy növeljék az egészségügyi italok hideg időjárás , mint most? Az alábbi gyógynövény tea segíthet .

Igyon egy csésze gyógytea is megnyugtatni , enyhíti a hányingert és a puffadást , valamint más gyakori betegségek leküzdésében . Szeretné kipróbálni ? A következő hivatkozások gyógynövény tea, amely lehet próbálni , felülvizsgált Besthealthmag .

gyömbér tea

Amellett, hogy az emésztés simábban, gyömbér jótékony visszafogja hányinger, hányás vagy hasi fájdalom miatt a másnaposságot. Legyen friss gyömbér tea forró gyömbér először a kályha 10-15 percig . Add friss citrom és méz , hogy az étkezés finomabb.

Citromfű tea

Citromfű javítja a koncentrációt , és az alvás még mélyen annyira . Ez a növény lehet, hogy egy frissítő jeges tea, különösen, ha a hozzáadott citromlé vagy szirup .

Gyermekláncfű tea

Ez a tea segít regerenerasi és a máj működését és segíti elő az epe , amely segít az emésztési folyamat zökkenőmentesen.

Csipkebogyó tea

Csipkebogyó , és egy növény rózsa , hogy az egyik legjobb forrása a C-vitamin , amely fontos az immunrendszer , egészséges bőr és a szöveteket.

No comments:

Post a Comment