Saturday, March 8, 2014

manfaat daun seledri bagi penderita hipertensi

manfaat daun seledri bagi penderita hipertensi Seveda Duan zelena zelo dobro poznajo in poznajo naše vsakdanje življenje . Listi zelene se uporabljajo kot zelenjava , poleg prednosti zelene postane zelo nenavadno za obvladovanje in preprečevanje različnih bolezni .

Obstajajo številne diete , ki uporabljajo zelene liste, kot dopolnilo , kot juha, mesne kroglice , juhe , ocvrte rezanci , kuhani rezanci in drugih živil . Zelena Ima značilno aromo in vsebuje veliko železa v telesu je potrebno. Tukaj je nekaj prednosti in učinkovitosti liste zelene , kot kotirajo na borzi, iz kesehatan.kompasiana.com .

Lahko spodbudi imunski sistem
Poleg železa , zelena vsebuje vitamin A in vitamin C se je zelo pomembno, arena uporablja kot antioksidant in je sposobna povečati proizvodnjo kolagena tkivo in kožo in naše telo je sposobna vzdrževati zdravje oči .

Lahko se uporablja kot sredstvo proti raku
Snovi v zeleni plus artičok lahko ubije trebušne slinavke rakave celice . Če zaužijemo zadostne količine zelene , tako da, če v nas obstaja nevarnost raka trebušne slinavke artičok plus snovi lahko ubije . Vendar moramo tudi nadomestilo , ki ga jemljete zdravila za zdravljenje raka. Poleg tega , zelena vsebuje tudi snovi, ki se miristin preprečujejo rast rakavih celic v telesu .

Lahko se zaščitite pred boleznimi srca in ožilja
Kardiovaskularne bolezni, kot so kap, srčni napad in tako naprej , je tista, ki je zelo nevarni bolezni v našem telesu . Nekatere od teh zdravstvenih težav lahko pride zaradi napačne prehrane , izvaja redko , lahko pa tudi pride, kertelo naravno proizvaja homocisteina amino kislin , ki lahko moti delovanje krvnih žil . Zelene zelenjave vsebujejo folne kisline ali vitamina B9 je zelo dobra za telo , saj lahko spremeni homocistein aminokislinsko v preprostejše molekule , ki se zlahka absorbirajo v telo .

Lahko se uporablja kotprotivnetno
Če imate artritis, revmo in protin , potem zelena je rešitev . Ker lahko zelena zmanjša otekline in bolečine v sklepih , tako selendri odlično hrano za ljudi, ki trpijo zaradi takih težav.

Kot tudi koristi soursop listov , če le pustite pri miru , ne da bi poskusu , potem ne bomo nikoli občutili učinkovitost in koristi teh zelišč . Ste dobili prednosti zelene danes?

No comments:

Post a Comment